Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Árulkodó Köröm színek

2010.03.22

Árulkodó színek ...

Gondoltad volna, hogy nem véletlenül fested pirosra vagy zöldre a körmödet?! És még csak nem is azért, mert a divatot követed. Választásod sokkal inkább függ egyéniségedtől, mint ízlésedtől. A színek tükrözik pillanatnyi hangulatodat, de ez fordítva is helytálló. Olyan lesz a közérzeted, amilyen színt használsz. Ha behunyod a szemed, és magad elé képzeled a szivárvány színeit, melyiket választanád? Olvasd el az alábbi színek rejtett jelentését:

Vörös Szereted az életet, szerelmes vagy és jókedvű. Magabiztosan jársz-kelsz a világban, nem törődsz mások véleményével. Ez a szín növeli energiádat és fokozza szexuális kezdeményező kedvedet. Fáradtság ellen a legjobb módszer, ha vörösre lakkozod körmödet.

Citromsárga Tanulni és fejlődni akarsz. Nyitott vagy minden újra, érdeklődsz tudományos kutatások eredményei iránt.Sárgára festve lesz is energiád, hogy elmélyedj szakmád rejtelmeiben.

Narancssárga Társaságkedvelő vagy, imádsz szórakozni és beszélgetni. Bárhol vagy, mindig a figyelem középpontjában állsz. Keresed a kihívást, mert képtelen vagy az egyhangú életre. Dinamizmusod átragad a környezetedre, annyi barátot szerzel, amennyit akarsz.

Türkizkék Ez a szín őrködik egészséged felett. Misztikus erejénél fogva óvja testi épségedet, lakásod biztonságát, de még szeretteid nyugalmát is. Bárhová vet a sors, mindig kapcsolatba tudsz lépni az otthoniakkal.

Zöld A természet színe, ez a mérleg nyelve az élet öröme és viharai között. A halványtól a méregzöldig – mindegyik árnyalata képes egyensúlyozni a jót és a rosszat. Erős egyéniséggé alakít, aki másokat is képes irányítani. Zöldben mindig boldog lehetsz. Kék Józan gondolkodású, tisztességes és békeszerető vagy. Alaposan tájékozódsz, mielőtt döntenél valamiről vagy ítélkeznél valaki felett. Garantáltan nyugtató szín. Ha túlzottan pörgős életet élsz – lassíts egy kis kékkel.

Pink Szeretetreméltó, romantikus, már-már giccsesen érzelgős vagy. Nyugodt maradsz még kritikus helyzetekben is, környezetedet csitítod. Kissé lassú a tempód, de ha vállalkozásba kezdesz, biztosan felvirágoztatod.

Barna Mindenből a legjobbat választod. Különleges ételeket eszel, nemes italokat iszol, semminek nem nézed az árát. Csak egy a fontos: minőségi legyen. De mi lesz, ha már nem teheted meg, hogy elkényeztesd magad?

Lila Érzékeny típus vagy, aki másoknak a legjobb tanácsokat adja. Rokonaid és barátaid úgy járulnak színed elé, mintha a falu bölcse lennél. Jó lenne, ha saját magadra is vigyáznál!A lila gyógyító erejét használd fel egészséged karbantartására.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.