Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Children Of Distance

2010.04.24

A csapat tagjai

Carp-E

Carp-E (polgári neve: Ács Róbert) (1987.08.28). Máriapócson él, Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében. Csak hobbiként tekint a zenélésre. Mellette rendszeresen focizik 11 éve és közgazdásznak tanul egy vidéki főiskolán. Angol tudásának köszönhetően többnyire ő tartja a kapcsolatot a külföldi producerekkel, valamint nagyon sok zene, és egyéb ötletet köszönhet neki a csapat. Szabadidejében szívesen játszik videó játékokkal. Nem szereti a rivaldafényt, inkább a háttérben marad, emiatt több esetben nem is tudják a hallgatók, hogy a csapat tagja.

Shady

Shady (polgári neve: Nyári Roland) (1980.06.25.). Kiszomboron él, Csongrád megyében. Megváltoztatta az életét a zene. Visszahúzódó volt, nem szerette a nyilvános szerepléseket, a zene bár segített valamennyit, de jellemét nem változtatta meg. Szabad idejében szeret videó játékokkal játszani, illetve focizni hobbi szinten. Nagyon nagy szerepet játszik a csapat minden napi életében, érett gondolkodásával sok probléma megoldásában segített már. Többnyire ő tartja a kapcsolatot a rajongókkal.

Horus

Horus (polgári neve: Somogyi Péter) (1988.09.19.). Szücsiben él, Heves megyében. A zene az élete, a csapat mozgató rugója. Énekel, rappel, zenéket készít. Autodidakta módon tanulja a zenét. Ezen kívül grafikai és egyéb vizuális dolgokra kiterjedő szakképesítése is van. Ő az abszolút optimista a csapaton belül, mindig pozitívan látja a dolgokat, és szeretné ha a csapat minél ismertebb lenne. Élete fő művének tekinti az együttest, aminek a front embere, de nem szeretné háttérbe szorítani a másik két tagot sem.

                               About Children of Distance

"Egyszer régen…na jó, hát 2006 nyarán, egy oldalon termett két távoli líra csíra talán, tetemes verset vetettek és tették közös verembe, majd a hajtásokat a pajtások öntözgették egy terembe, de akad itt egy gazság, remélem ezt mecced, mert a t--b--l fakadó párosnak egy vadhajtás megtetszett, na ez volt én, azt hittem ebb--l rég kin--ttem, de kiderült, hogy a zene mesés, a mese pedig id--tlen…” Közérthet--bben: A Távolság Gyermekei formációt Horus és Carp-E találták ki 2006 májusában. Az el--zéményei: a csapat létrejötte a Sub Bass Monster fórumának köszönhet--. Van az oldalon egy topik ahova szövegeket lehet írni, ha valakinek van kedve. Itt tetszettek meg egymásnak:-) Horussal közösködött még Shady, de csak úgy szórakozásból inkább, nem hiszem, hogy annyira elhitték, hogy ezekb--l valaha még dal is lesz. Pedig lett. A történet folytatása az volt, hogy H és C felvették a kapcsolatot egymással msn-en és megbeszélték, hogy mi lenne ha csinálnának egy csapatot. Shady épp nyaralásából jött vissza, amikor is június 2-án bejelentették neki is a meglepetést, hogy mi lenne, ha -- is beszállna. Érdekessége a dolognak, hogy még a mai napig se mondta ki azt a szót, hogy igen… de mégis itt van. Az els-- album aztán viharos gyorsasággal készült el, a zenei alapokat pedig külföldi oldalakról szedték le hozzá. A Távoság Gyermekei messze élnek egymástól ( H. Hatvanhoz közel, C. Debrecenhez, S. Szegedhez). Így legmeghatározóbb kapcsolattartási formájuk az internet. Az els-- albumot 2006 októberében vették fel Kecskeméten Fankánál. A csapat igazából ott volt együtt el--ször, akkor találkozott mindenki mindenkivel személyesen. Két nap alatt fel is vettek 20 dalt, amivel lehet, hogy még a guiness könyvekbe is beférnének:-) Az album ingyen letölthet--. Ezután megvolt az els-- fellépés is Pesten, majd jött az icrájt, ami nem igazán jött össze nekik(Shady például az el--z-- nap még halálán volt, annyira beteg volt és a csapat eleve helyzeti kátrányból indul, lévén --k az egyetlenek akik még próbálni sem tudnak igazán együtt). Horus önálló pályafutásba is kezdett, várhatóan 2008 ban jön majd ki a saját LP-je. S hogy mi a folytatás? Nos…többet, jobbat, szebbet.

Hajrá ! =)

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.